Havens Träd
Digitalt naturreservat


Det digitala naturreservatet Havens Träd handlar om perspektiv. När vi såg den här tunneln så var den full med klotter, vi tyckte vi att klottret var helt fantastiskt. Vi fick en känsla av att det inte kom till sin rätt, kanske många till och med tyckte det var fult. Vi bevarade klottret i det digitala naturreservatet Havens Träd som kan besökas för all framtid. Skogen invigdes 2019 i samarbete mellan Streetcorner, Rikstolvan, Gallery Extra, Simrishamns Kommun och finansierades av Sveriges Konstföreningar.
Karta över Havens Träd.
Havens Träd går även att besöka i VR. Här finns en trailer för hur det ser ut.Glömde du kameran när du besökte Havens Träd eller missade du vykorten i souvenirbutiken? Klicka på vykorten för att skriva ut dina egna vykort från Havens Träd.Digital betongvägg, illustration.


Byggnationen av entrén till Havens Träd med tillhörande souvenirbutik var startskottet för att etablera skogen som naturreservat. På bilderna här tas de första spadtagen.


På besök i Havens Träd, illustration.


Stigen var lång fram till att Havens Träd äntligen utropades som digitalt naturreservat. Naturvårdarna tackar alla ni som varit inblandande.


Amanda Sima Johansson
Andrej Thiseus
Bea Tigerhielm
Elias Lissdaniels
Johan Lundin
Natalie Nilsson
Niklas Johansson
Rikard Johansson
Simrishamns kommun
Sveriges Konstföreningar


Posted in Uncategorized